El júnior verd-i-negre reedita el titol de campió de Catalunya

    0
    40
    Penya campiona junior.JPG

    29/04/2018 – El Joventut ha conquerit per segon any consecutiu el títol de campió de Catalunya júnior. En la gran final, disputada a Tremp, ha vençut al Barça en la pròrroga (95-85).

    29/04/2018 – El júnior del Joventut ha conquerit per segon any consecutiu el títol de campió de Catalunya, en superar el Barça per 95-85 en la gran final disputada a Tremp. El matx s'ha decidit en la pròrroga després que els blaugrana, que havien anat sempre a remolc, han signat un parcial de 9-24 en l’últim quart que ha dut el duel al temps extra. Allà els de Dani Miret han aconseguit recuperar el control del matx per assegurar el triomf.
    Dídac Cuevas (19 punts i 20 de valoració), Arturs Zagars (16 punts) i Joel Parra (14 punts i 11 rebots) han brillat per part del conjunt verd-i-negre, mentre que Borja Fernández (16 punts i 11 rebots) i Luka Samanic (25 punts) han estat els millors de l’equip blaugrana, entrenat per Marc Calderón. 
    En les semifinals, jugades dissabte, la Penya es va desfer amb molta autoritat del Platges de Mataró-Jam (100-51). En aquest partit la gran figura del Joventut va ser Joel Parra, amb 19 punts, 7 rebots, 6 assistències i 33 de valoració.
    El júnior del Joventut afrontarà ara el campionat d’Espanya, a principis de maig, i posteriorment viatjarà a Belgrad per disputar la final a 8 de l’Eurolliga.