El govern presenta les obres de construcció dels ascensors a Verge la Salut i al carrer Oceania

    0
    43

    El govern municipal, acompanyat de l’arquitecta, Agata Buscemi, va presentar aquest passat dissabte al veïnat, les obres de construcció de dos ascensors; al Grup Verge la Salut i al barri de Sant Joan de Llefià.

    Les obres donaran inici al maig, amb una durada d’uns vuit mesos i una inversió aproximadament de 500.000 euros. L’ÀMB ha encarregat la construcció d’aquests ascensors a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) del despatx d’arquitectura B2B i la constructora FAUS SA

    Grup Verge la Salut

    L’ascensor connectarà el barri amb el carrer Hipólit Lázaro, superant un desnivell de 8,29 metres, amb una actuació de 290m2. El pressupost supera els 222.000 euros.

    Sant Joan de Llefià

    Ascensor al carrer Oceania, amb una inversió de 279.000 euros, superant un desnivell de,9,04 metres en una superfície de 120m2.

    Els presidents de les AAVV, Tony Moreno i Jordi Mesas, han mostrat la seva satisfacció “El govern ha atès les nostres demandes des de fa anys. Són barris en què viu gent gran que té dificultats de mobilitat, i amb aquests ascensors millorarà la seva qualitat de vida a l’hora de desplaçar-se”.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí