Badalonès i Ademar es citen a la ‘Final Four’ de Segur de Calafell; el Joventut Femení i el repte de Copa

0
    37

Quin cap de setmana més màgic que podria viure el basquetbol badaloní. De fet, ja ho és. Perquè fins a tres equips de la ciutat del bressol viuran una Final Four: Badalonès i Maristes a Copa Catalunya i el Joventut Femení a Primera.

Dos dels tres conjunts classificats ja es van plantejar a principi de temporada arribar al mes de juny ben vius i amb opcions d’ascens. Per la seva banda, el Maristes Ademar ha estat la gran sorpresa aquesta temporada a Copa Catalunya. El conjunt de Lluís García s’ha carregat al campió del grup 1, el Lliça d’Amunt, a la ronda de quart de final. Amb dues victòries (66-64 i 65-74), els badalonins s’han mostrat superiors tot i comptar amb la baixa de Franc Garcia durant tota l’eliminatòria i l’absència de Jordi Giménez al segon matx.

Així mateix, el Badalonès de Xavi Riera també va obtenir el seu bitllet amb triomfs versus la Bisbal Bàsquet, en un poliesportiu La Plana ple de gom a gom. Els ‘dimonis’ van tombar els bisbalencs per la mínima a l’Empordà (81-82) i van desfer-se amb força més comoditat a La Plana (75-63), fruit d’una gran empenta al darrer quart. Els dimonis van tornar a brillar des d’un perímetre efectiu en els moments de dubte, especialment a l’última possessió del tercer acte i a l’inici del quart temps.

D’aquesta manera, les semifinals de la Final Four es distribueixen en aquests horaris:

Dissabte 1 de juny

Luïsos de Gràcia – Maristes Ademar (16:05)

Camping Bianyar Roser – Fruits Secs Corbera Dimonis Badalonès (18:05h)

Diumenge 2 de juny

10:15h Perdedor partit 1 vs Perdedor partit 2

12:30h Guanyador partit 1 vs Guanyador partit 2

En categoria femenina, el Joventut Femení també disputarà la seva Final Four a Valls. El conjunt de Xavi Duatis disputarà la semifinal contra l’equip amfitrió, el CB Valls Lear (17h). La victòria classificaria l’equip verd–i-negre  per a la gran final de diumenge (18:30h). Premià i Joviat s’enfrontaran a l’altre semifinal (19h).