L’Ajuntament prepara el dispositiu especial per Sant Joan

    0
    36

    Cada any, l’Ajuntament de Badalona organitza un servei de neteja especial per les platges de la ciutat, coincidint amb la celebració de Sant Joan.

    La revetlla és una de les nits en què els ciutadans i ciutadanes faran un ús més intensiu de l’espai públic i l’objectiu, per tant, d’aquest desplegament és el de garantir el civisme i la neteja, així com proporcionar serveis urgents de seguretat i assistència.

    L’inici del servei de neteja començarà a les 6 h del dia 24 a la Platja dels Pescadors i anirà avançant per tot el litoral. Per aquest motiu, s’estableix que el límit d’horari per ocupar la platja durant la revetlla serà les 5.30 hores, horari que s’anirà anunciant per megafonia.

    Respecte a altres serveis, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra estaran presents per tal de facilitar les tasques de neteja i durant tota la nit del dia 24, entre les 22 h i les 6 h del dilluns, hi haurà un total de sis socorristes a les platges.

    Per últim, l’Ajuntament recomana respectar el mobiliari urbà, evitar un ús perillós d’articles pirotècnics i recollir totes les deixalles generades.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí