La Llefià la segueix fent-la grossa; el Young Talent manté el pols als rivals directes

0
    32

La bogeria de temporada de la que està traçant la Unificació Llefià és increïblement certa. En aquesta ocasió, l’ Argentona va ser la nova víctima blanc -i-vermella. El conjunt de Jordi Souto va ser superior al seu rival i així ho va demostrar amb un marcador d’1 a 3.

El davanter Álex Saumell va liderar l’equip badaloní i al minut 40 va obrir la llauna. Malgrat tenir més ocasions per aumentar la distància, l’electrònic no es va alterar més abans del descans.

A la represa, l’ Argentona va igualar el matx al minut 65 però Monty va retornar l’avantatge al seu equip (1-2) un minut més tard. Al tram final, Demba va tancar el partit. 1 a 3 i lideratge en solitari de 2cat2.
    Diumenge a les 12 hores es defensarà la primera posició davant el Canyelles.

A Tercera Catalana, el Lloreda segueix regiatrant nous rècords d’ imbatibilitat. Raúl i Carlos van ser els autors dels gols a Tiana (1-2) per sumar la desena victòria del curs (30 de 30) i seguir a dalt de tot. També manté la bona dinàmica el YTFA. 0-4 al camp del Pujadas i escalada fins a la tercera plaça, a 2 punts del segon. El Pere Gol va caure a casa versus Calella i baixa a la tretzena posició (2-4).

Millor situat es troba el Pomar a 4cat17. El triomf per la mínima contra el Can Clota (1-0) manté líders els d’ Ángel. El YT B va perdre vs Parc B (0-4) i el Pere Gol B va suar de valent davant La Cosecha (4-3).