Els Reis d’Orient arribaran demà a bord del Ciutat de Badalona

    0
    38

    Una de les nits més màgiques del Nadal ja arriba. Demà Melcior, Gaspar i Baltasar es deixaran veure per Badalona i, a la nit, repartiran regals a aquelles persones que s’hagin portat bé durant tot l’any. Una avisita molt esperada per grans i petits i que començarà, com cada any, al Pont del Petroli.

    Una “Oda” a la Mediterrània a la Cavalcada de Reis
    Els Reis d’Orient arribaran a la ciutat, com és tradicional, per mar des del Pont del Petroli demà, diumenge 5 de gener.
    L’any passat, per la desgràcia de l’incendi d’un edifici a Sant Roc, on van morir 3 persones,
    aquest acte va quedar suspès. Aquest any, els Reis d’Orient arribaran a bord del vaixell
    Ciutat de Badalona, que enguany celebra els 90 anys de la seva construcció, i seran rebuts pels patges reials, que oferiran un te de benvinguda a Ses Majestats els Reis d’Orient.

    A les escales del Pont, es farà la rebuda institucional i l’alcalde els lliurarà el pa, la sal i la clau perquè puguin entrar a totes les llars de la ciutat.

    Una Cavalcada que serà un homenatge al nostre mar
    A Badalona, els Reis d’Orient arriben a la ciutat per mar, que és la temàtica i el motiu de la
    Cavalcada del 2020. Serà una oda a la Mediterrània i als valors que provenen dels països
    que se situen a la riba d’aquesta mar.

    Formaran part de la Cavalcada les comparses dels Fanalets, de l’estrella, dels carters, els Xumets, els reis i el seu seguici complert, la comparsa d’Anar a Dormir, la Carbonera i al final de tota la comitiva se situaran les Carrosses Dolces que com ja és costum, seran les encarregades de fer caure una gran pluja de caramels per a tothom.

    Recorregut i horaris de la Cavalcada de Badalona
    La Cavalcada començarà a les 18 hores, a l’avinguda de Pius XII, cantonada amb carrer
    de Ramiro de Maetzu. Aquests són, aproximadament, els horaris de pas previstos: Avinguda de Pius XII cantonada amb Ramiro de Maetzu (18 h), Marquès de Sant Mori (18.15 h), Juan Valera (18.45 h), Alfons XIII (19 h), Francesc Macià (19.15 h), Creu (19.30h), Francesc Layret (plaça de la Vila 19.45 h), Prim (20 h) i final del carrer d’en Prim (20.15 h).

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí