Cris Montes: “Només pels gols que vaig marcar a l’Oviedo ha valgut la pena venir al Badalona”

    0
    42
    Foto: Eloy Molina.

    Cris Montes, l’heroi de la primera eliminatòria de copa, l’autor dos dels tres gols que vam tombar l’Oviedo, serà un dels principals arguments de l’atac del CF Badalona en l’històric partit d’aquest dissabte, contra el Getafe. Per això hem volgut conversar amb ell.

    – Es pot guanyar al Getafe?
    – Per descomptat, tenim possibilitats. Són un equip de primera divisió, però nosaltres estem molt motivats i tenim moltes ganes que arribi dissabte.

    – Es prenen el partit com un premi, com una manera de posar-se en l’aparador?
    – Una mica sí. Passar la primera eliminatòria, a més de donar-nos molta confiança, ha estat un premi. Per altra banda, ens prenem l’eliminatòria molt seriosament perquè ens enfrontarem a un equip de primera divisió i, si passem, tindrem l’oportunitat de jugar, un altre cop a l’Estadi, contra un altre primera.

    – El partit contra el Getafe ajorna el duel de lliga contra el Barça B fins dimecres que ve i diumenge 19, reben a l’Andorra. El pitjor d’aquesta eliminatòria és que pot passar factura a la lliga?
    – Esperem que no sigui així, perquè ara mateix estem molt bé. Molt confiats, amb ganes de tot. Passi el que passi dissabte, estarem molt concentrats en la lliga, que és la competició més important.

    – Després dels dos gols que li va fer a l’Oviedo en la primera eliminatòria, sent que és una mica més responsable que els seus companys de poder jugar el partit de dissabte?
    – No, no pas… Tot l’equip va estar genial contra l’Oviedo: des del porter fins a l’últim suplent.

    – Vostè es va formar a l’Sporting. Només per aquests dos gols li ha valgut la pena venir al Badalona?
    – [Riu] Crec que sí. Va ser especial, sóc asturià, he estat molts anys a l’Sporting i eliminar a l’Oviedo sempre és una alegria.

    – El gol és, precisament, l’assignatura pendent aquesta temporada del Badalona. Cal fitxar en el mercat d’hivern per solucionar aquest problema?
    – No ho sé. Sempre va molt bé la gent que arriba de nou per aportar. És cert, tenim un compte pendent amb el gol, però de mica en mica l’anem solucionant i, a més, en defensa estem molt bé.

    – Ha participat en gairebé tots els partits d’aquesta temporada, però en l’últim mes sempre com a titular. Sent que ara és més important en l’equip?
    – Sí que em sento important. Però també abans, quan jugava menys. Confio molt en mi mateix, em sento important tant si jugo com si no.

    – Pertany a l’Omonia Nicòsia. Li agradaria tornar? Hi ha opcions que segueixi a Badalona?
    – Depèn d’ells, tinc tres anys més de contracte. Veurem què passa. Jo estaria encantat de seguir, estic molt content a Badalona, però la decisió final la té l’Omonia Nicòsia.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí