El Seagull arrenca la segona fase amb un nou pas cap a la salvació (1-0)

    0
    37

    La permanència i renovació de categoria del Seagull a la Reto Iberdrola 2021 – 2022 és cada cop més a prop. Les ‘gavines’ començaven la segona fase de la temporada aquest dissabte a l’Estadi i ho van fer amb una doble alegria. Victòria per la mínima davant el Pozuelo i el retorn dels aficionats blaus a la graderia, concretament 200 espectadors.

    El matx del conjunt d’Ana Junyent va ser molt seriós durant els 90 minuts. Treballant i pugnant cada acció i generant ocasions i arribades a porteria constant. El partit va començar positiu per al Seagull, ja que al minut 11 es va avançar després de culminar-se al fons de la porteria una jugada ben trenada entre Midori, Rocío y Ainhoa Marín. La badalonina va concloure l’acció a plaer al segon pal.

    Abans del descans, les badalonines podrien haver augmentat la diferència al marcador, però el travesser i un xut a boca de canó de Midori no van moure més l’electrònic abans de marxar ambdós conjunts a vestidors.

    A la represa, el perill va continuar sent local, amb accions combinatives en camp rival i domini constant de la pilota. Pilar i Nuria Garrote van generar força en atac però el perill badaloní no es traduïa en xuts a porteria.

    Amb el xiulet final, el Seagull va confirmar la primera victòria d’aquesta segona fase i la permanència és cada cop més a prop. Les ‘gavines’ són líders amb 28 punts, 14 per sobre de les posicions de descens.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí