Festa Major del Seagull a l’Estadi (5-0)

    0
    38

    L’exhibició del Seagull d’aquesta tarda a l’Estadi no la trobareu a la programació de les Festes de Maig 2021 perquè ha estat una representació improvisada per part de les ‘gavines’. El conjunt d’Ana Junyent, qui ha agraït la feina del seu cos tècnic abans de l’enfrontament davant el PM Friol de Lugo, ha golejat el seu rival en un partit amb un clima molt estival i molta calor a la gespa.

    Tot i els sis gols per part de les pregoneres d’enguany, el marcador inicial no es va trencar fins a pràcticament el temps de descans. La badalonina Núria Garrote va trencar l’empat a zero al minut 34 i dos minuts abans del temps de descans va augmentar la diferència.

    A la represa, la festa del Seagull va anar ‘in crescendo’ i en només 18 minuts la diferència ja era de cinc gols. Novament Pilar va foradar la porteria rival i s’embutxacava el seu primer hat-trick amb la samarreta blava de la seva ciutat i les davanteres Ainhoa Marín i Irina Uribe van agafar el relleu de la badalonina per sentenciar el matx abans del minut 60.

    Les cinc dianes del Seagull van ser celebrades amb la banqueta blava i van exhibir el seu potencial ofensiu i la superioritat, una vegada més, respecte a les seves rivals. Domini absolut de les ‘gavines’ contra el conjunt gallec, qui va desaprofitar una oportunitat molt clara al primer temps però no va generar pràcticament perill a la porteria defensada per Itziar.

    Amb 38 punts i un partit menys, el Seagull lidera el seu subgrup de permanència i només ha deixat escapar 2 punts dels 15 que ha disputat.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí