Parra, Birgander, Brodziansky i Feliz viatgen amb la selecció

    0
    61
    FIBA

    Els jugadors del Joventut Parra, BirganderBrodziansky i Feliz són els quatre integrants dels primer equip verd-i-negre que s’han incorporat amb les seves seleccions per disputar els partits internacionals de les Finestres FIBA del mes de febrer.

    L’aler badaloní ha estat novament convocat amb la selecció espanyola per jugar els dos partits classificatoris per al Mudial de 20223. Aquest dijous a Còrdova es disputarà el primer partit davant Ucraïna i diumenge 27 contra el mateix rival però a Kíev.

    Ferran Bassas era l’altre jugador de la Penya convocat amb Espanya, però ha estat baixa després de confirmar-se oficialment la seva lesió a la mà dreta. El combinat nacional és líder del seu grup amb dues victòries en dues jornades i aquesta setmana es poden classificar per a la propera fase.

    Birgander també disputarà dos partits classificatoris amb Suècia. Divendres a Zagreb davant Croàcia i dilluns 28 com a local contra el mateix rival. Una victòria i una derrota és el balanç de la selecció del pivot verd-i-negre.

    L’Eslovàquia de Brdoziansky jugarà divendres 25 a Belgrad contra Sèrbia i dilluns 28 a la localitat eslovaca de Levice contra el combinat serbi. Laler-pivot del Joventut és el gran líder de la seva selecció i buscaran la primera victòria en la fase de grups.

    Finalment, Andrés Feliz jugarà dissabte amb República Dominicana a el Canadà i diumenge a Bahames.

    Els tres primers de cada grup es classifiquen per a la ronda final en què s’obtindrà el bitllet per a la Copa del Món de Filipines, Japó i Indonèsia.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí