La cinquena seguida de la Penya arriba a San Pablo (66-77)

0
    57

El Joventut va aconseguir la cinquena victòria seguida ACB – la millor ratxa aquesta temporada – es va assolir a la pista del Coosur Real Betis. Un nou triomf enorme que consolida els verd-i-negres entre les quatre primeres posicions i manté el pols en la lluita per la tercera (66-77).

L’equip de Carles Duran va controlar el partit, però la màxima diferència que trencava el duel a San Pablo no va arribar fins a la represa, a cop de triples. Gran triomf d’una setmana atapeïda d’enfrontaments amb tres jornades.

El primer quart a Sevilla va arrencar anivellat, amb Evans liderant el conjunt local amb 14 punts (21-19). Bona primera imatge d’un Joventut que necessitava reforçar encara més la defensa per capgirar el marcador.

Ribas i Birgander van liderar la remuntada amb parcial 0-7 que així ho confirmava (21-26). Al descans, 33-39 favorable a un Joventut que seguia dominant el rebot de manera contundent. Parra, amb 7 punts, era el màxim anotador verd-i-negre.

Un 2+1 de Parra a la represa es va traduir en la màxima del partit (33-42). +9 del Joventut. A cop de triples i el lideratge de Parra i Willis va significar la primera escletxa destacada (41-57) i un +16 que començava a trencar el partit.

El +18 del darrer període va ser la màxima diferència del partit (48-66) i la Penya va consolidar la victòria i la cinquena alegria consecutiva a la Lliga Endesa i triomf 16 ACB de la temporada.

Joel Parra, amb 13 punts, 6 rebots i 22 de valoració van ser els jugadors més destacats del partit.