Badalona ret homenatge a Joan Anton Sánchez, antic director del Teatre Zorrilla

    0
    45

    El passat 9 de juliol, a la sala d’actes del Centre Cívic La Salut es va fer un homenatge a Joan Anton Sánchez, que ens va deixar a l’abril del 2020. Director del Teatre Zorrilla entre els anys 2005 i 2010 va ser una de les persones de l’equip municipal que va impulsar la creació de l’Ens Badalona Cultura. Llicenciat en Història de l’Art, també es va dedicar a la docència a l’Institut del Teatre de Barcelona, l’Aula de Cant del Conservatori del Liceu i diverses entitats del Girona, Terrassa i Alessandria (Itàlia).

    Artista inquiet, innovador, amb una ironia molt subtil, apassionat de la lírica, col·laborant com a director en més de seixanta espectacles al Liceu, El Mercat de les Flors, El Palau de la Música, al Teatre Zorrilla, El Principal (ara Margarita Xirgu), el Blas Infante o el Círcol Catòlic. L’homenatge va consistir en un recorregut per la seva prolífica trajectòria professional dins del món de la cultura, a través d’imatges, comentaris i retalls de premsa, així com de diferents intervencions de persones properes.

    El material de l’homenatge ha servit per crear una exposició que restarà oberta fins al 20 de juliol al Centre Cívic La Salut. L’horari de visita és el següent: els dies feiners de 10 a 13 hores i de 16:30 a 19 hores.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí