El júnior de la Penya s’emporta el torneig internacional “Ciutat de Torrent”

0
22

L’equip entrenat per David Jimeno i César Saura han començat el curs guanyant el primer títol. Bones sensacions d’inici en una temporada que hauran de defensar els campionats de Catalunya i Espanya i lluitar per l’ANGT.

Els verds-i-negres, que l’any passat van quedar tercers, van debutar passant per sobre els amfitrions (Nou Bàsquet Torrent), dominant tot el partit i arribant fins a les tres xifres (100-69). Dwayne Aristode va ser el jugador més valorat del partit amb 17 punts i dues assistències.

El segon partit de grup, contra la bona pedrera del Gran Canària, els de Badalona van haver de suar més que en l’anterior partit, però aconseguint la victòria per 68-85. El nou fitxatge del júnior, ex Barça, Iker Garmendia, va ser l’MVP amb 18 punts.

En el darrer partit, abans de passar a semifinals, el conjunt de l’Olímpic s’enfrontava al conjunt alemany Alba Berlín. El ritme del matx va ser alt, amb molta anotació. L’equip de David Jimeno va tancar la fase de grups amb 3 victòries i 0 derrotes (81-68). El més destacat va ser el talentós base Conrad Martínez amb 15 punts i 2 robatoris.

A les semifinals el rival era una altra cantera nacional: el Real Betis. No hi va haver color i la Penya els va passar per sobre des del primer minut (90-47). Bitllet amb accés a la final, i el més valorat va ser el portugués Ruben Prey amb 15 punts i 6 rebots.

La final va ser un espectacle pels de Badalona. Van saber jugar en equip amb molta rotació de pilota i participant tots els membres de l’equip. Els 101 punts a favor i els 60 en contra, són resultat d’un gran treball. En aquesta victòria vam veure la millor versió de la perla verd-i-negra: Ruben Prey amb 23 punts i 8 rebots.

Un torneig preparatori que va servir per carregar piles per afrontar una temporada molt competitiva i d’exigència, compaginant la lliga júnior amb la lliga EBA.

Els nous fitxatges de la Penya (Iker Garmendia, Alejandro Díez) es van estrenar.

FER UN COMENTARI

Si us plau introdueix el teu comentari!
Si us plau introdueix el teu nom aquí