Espectacular victòria dels Dracs davant els Pioners en el debut de la LCFA Júnior

0
60

El renovat equip júnior de la Dracs Academy va tenir aquest diumenge un gran debut a la Lliga Catalana en derrotar clarament l’Hospitalet Pioners per 34 a 0. També ha estat un gran

No podia començar millor la temporada pel nostre equip júnior. El debut a la XXXI LCFA Junior els enfrontava a uns Pioners reforçats amb els jugadors juvenils de l’Academy Dragons, per la qual cosa es preveia un xoc força igualat. La realitat és que en cap moment va ser així. Des dels primers instants del partit va quedar clara la superioritat dels badalonins, que van arribar al descans amb un 27-0 a favor seu, deixant el partit completament sentenciat després de la primera meitat. La segona part va ser còmoda pels Dracs que va van col·locar el 34-0 final.