La Festa a Baix a Mar, la Festa de les Migas o el Happy Food Trucks: l’últim cap de setmana de les Festes de Maig

    0
    43
    Les Festes de Maig arriben al seu final i aquest cap de setmana, dissabte 27 i diumenge 8de maig, hi haurà els últims actes. La Festa de las Migas, la Festa a Baix a Mar o el Happy Food Trucks són algunes dels actes més destacats d’aquest últim cap de setmana de les festes majors.
    El dissabte 27 de maig a les 12h, tindrà lloc la tradicional Festa de les Migas a la plaça de la Pipa. A les 20h, es farà la Festa a Baix a Mar a la platja dels Pescadors. Hi haurà el concert d’Els Cremats a les 21h.

    FESTA DE LAS MIGAS 

    Dissabte 27 de maig, a les 12 hores, a la plaça de la Pipa (Sant Joan de Llefià). 

    Jornada lúdica amb activitats diverses, en la qual hi haurà un tast d’aquest plat tradicional, a càrrec de l’Associació de Veïns Sant Joan de Llefià Alt. També a la plaça de la Pipa a les 17 hores 

    Concert amb Piratas Rumbversions. Rumba sense etiquetes, sense deixar de rumbejar repertoris originals, cançons de tota la vida i amb les rumbes d’ahir i avui. 

     

    FESTA A BAIX A MAR 

    Dissabte 27 de maig. 20 hores. Platja dels Pescadors. A càrrec de l’Associació de Veïns del Centre. Tradicional sardinada popular, amb pa amb tomàquet i sardines a la brasa. 

    Després hi actuarà el grup Els Cremats i, per acabar, tastet de cançó marinera amb els Canta Quetx i rom cremat per a tothom.

     

    MÀGIC MAIG 

    Dissabte 27 de maig. 

    El Centre Comercial Màgic Badalona presenta una programació per a tota la família, amb tallers i cultura popular. 

    Tallers: 17.30 h, a la terrassa del Centre Comercial Màgic Badalona, tallers i pintacares per la mainada. 

    Cercavila. 18.30 hores. Des de la plaça central i fins a la terrassa gaudeix d’un tastet de cultura popular en format cercavila.  

    Actuació infantil. Atrapasomnis. 19.30 hores. Un espectacle dinàmic i participatiu amb danses, jocs i cançons a l’escenari del Màgic Maig a la terrassa. 

    Espectacle de foc. 21 hores. La terrassa del Màgic viurà un espectacle de foc a càrrec del grup de Diables Kapaoltis i la seva percussió! 

    HAPPY FOOD TRUCKS

    Del divendres 26 al diumenge 28 de maig, la plaça de Pompeu Fabra acull el festival itinerant basat en la música en directe i la gastronomia. Podreu gaudir de les millors propostes gastronòmiques de carrer i una programació musical de qualitat. Un cap de setmana ple d’entreteniment i activitats per a tothom.

    El divendres 26 de maig a les 18 h hi haurà el concert de Deejay Torres i a les 22.30 h el De Mortimers (Karaoke Show). El dissabte 27 de maig a les 11.30 h i 17.30 h es farà un taller d’Skate per a totes les edats, a les 12.30 h l’exhibició d’Skate All&Ollie i a les 20 h, El Ventilador. Per últim a les 22.30 h hi haurà l’actuació de VHS. Vintage Hit Songs. El diumenge 28 de maig a les 11.30 h i 17.30 h es tornarà a fer el taller d’Skate, a les 12.30 h una exhibició d’Skate All&Ollie, a les 18 h actuarà DJ Torres i, a les 20.30 h, l’espectacle de Alma de Boquerón (Rumba).

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí