Els Termites de Llefià denuncien l’estat de la pista de bitlles catalanes de Torre Mena

  0
  Foto 9-5-15 15 37 34.jpg

  Fa aproximadament quatre anys que es van inaugurar la pista de bitlles catalanes de Torre Mena, situades a la plaça de Trafalgar del barri de Sant Mori de Llefià, i que el club Termites de Llefià la fan servir pels seus entrenaments i competicions.
   
  Des de la seva inauguració, el club badaloní de bitlles catalanes denuncien la manca de manteniment i de neteja, ja que asseguren que sempre que tenen alguna competició han de realitzar personalment les tasques de neteja amb la finalitat de poder realitzar les seves activitats i, a la vegada, donar una bona imatge de la nostre ciutat als altres clubs catalans. Un dels problemes que pateix més aquesta pista és l'incivisme dels veïns, ja que molts d'ells el fan servir com àrea de gossos -ignorant totalment així la senyal que prohibeix l'entrada d'aquests-, però també l'entrompada –més conegut com a botellón­-.
   
  Els Termites de Llafià van transmetre la setmana passada les queixes a l'alcalde de Badalona, i Xavier Garcia Albiol es va comprometre a visitar l'estat de la pista i el club confirma que no es va presentar.