Possibles estafes davant la porta de l’Hospital de Can Ruti

  0
  Can Ruti.jpg

  Un treballador de l'Hospital Germans Trias i Pujol, més conegut com a Can Ruti, ha volgut transmetre a aquest mitjà de comunicació un cas de possibles estafes que es duu a terme des de fa anys davant de l'accés principal i de la zona de descans de l'hospital.

   

  Es tracta d'un màxim de quatre persones que es dediquen a transmetre un missatge, a totes les persones que s'estacionen, amb la finalitat de col·laborar econòmicament amb els transplantaments o malalties com el càncer. El treballador de Can Ruti assegura que recullen gran quantitats de diners i que es tracta d'uns estafadors que no pertanyen a cap associació.

   

  Davant aquest cas, en més d'una ocasió, intervenen els membres de seguretat o els treballadors del mateix hospital convidant a marxar, però al cap d'una estona aquestes persones tornen al seu lloc per continuar recaptant fons. D'altra banda, també en algun moment ha actuat la Guàrdia Urbana in fraganti i "canvien el discurs dient que estan buscant feina i que demanen fons per suportar la situació d'atur", confirma el treballador de l'hospital.

   

  Per evitar nous incidents, s'informa que aquests homes i dones actuen normalment amb persones grans i duen a sobre una targeta identificadora d'una falsa associació i, normalment, una guardiola. I sempre s'ubiquen davant la porta principal d'accés de l'Hospital, al costat del quiosc, a l'àrea de descans i de les màquines de cafè.