11 equips del Tennis Taula Badalona es classifiquen per als Campionats de Catalunya de Joves

  0
  CTT Badalona.jpg

  20/12/2016 – Rècord català, on només tres equips no han assolit la classificació.

   

  Espectacular és la paraula que defineix a la pedrera del Club Tennis Taula Badalona que ha aconseguit  la xifra d’onze equips classificats per als Campionats de Catalunya de Joves, trencant tots els rècords del club i convertint-se en el club amb més representació en aquesta temporada.

   

  El passat cap de setmana es van disputar les prèvies a Calella, on els equips Infantil A i Juvenil B es van sumar a la resta d’equips badalonins ja classificats pel rànquing. Tot i així, no van poder aconseguir-ho els equips Juvenil C, Infantil B i Aleví B, però val a dir que estaven formats per jugadors amb menys experiència i de primer any en les seves respectives categories.

   

  Com a novetat d’enguany, els Campionats de Catalunya de Joves es disputaran amb nou format, agrupant totes les categories durant la Setmana Santa del 2017 a la localitat tarragonina de Valls. A la capital de l’Alt Camp hi participaran els tres equips Sub-21 classificats; els dos equips Juvenils, on l’equip A lluitarà per pujar podi; un equip Infantil, també amb opcions de medalla; l’equip Aleví, actual subcampió d’Espanya i cap de sèrie número 1 del campionat; els equips femenins Benjamí, i finalment els dos equips Benjamins.