3.000 atletes recorren en la 6a Maratest

0
    30

21/02/2017 – Alejandro Rodríguez i Enka Viñas es van proclamar campions de la prova de 15 quilòmetres; mentre que Carles Castillejo i Laura Domínguez en els 30Km.

Diumenge, uns 3.000 atletes van ocupar els carrers de Badalona i Montgat per celebrar la sisena edició de la Maratest, una cursa-entrenament avantsala dels pròxims reptes atlètics, que consistia en dues proves, una de 15 quilòmetres i una altra de 30Km.

Destacar que el primer classificat de la prova masculina dels 15Km va ser Alejandro Rodríguez amb un temps de 49 minuts i 17 segons. Els corredors Juan Manuel Álvarez (50:25) i Nacho Villaruel (51:23) van arribar segon i tercer a la meta, respectivament. D’altra banda, Carles Castillejo va guanyar amb autoritat el recorregut de 30 quilòmetres amb un crono d’1 hora, 44 minuts i 38 segons. Tot seguit, Daniel Baena (1:47:23) i Oscar Rodríguez (1:47:54) van ocupar la segona i tercera posició, respectivament.

Pel que fa la a classificació femenina, Enka Viñas va ser la primera en recórrer els 15 quilòmetres amb una marca d’1 hora, 1 minut i 10 segons, que li va convertir en la guanyadora de la prova per segon any consecutiu. A continuació, van arribar  en segon i tercer lloc, respectivament, Ana Belén García (1:05:18) i Raquel Faucon (1:05:24). Mentre que a la prova dels 30Km, Laura Domínguez va ser la campiona d’enguany amb un temps de 2 hores, 11 minuts i 59 segons, seguida de Ruth Gillem (2:13:45) i Clara Bernadi (2:14:35).