300 vogadors competiran aquest dissabte a ‘La Llarga’

  0
  Llarga.jpg

  03/06/2016 – Consisteix en una regata de 4.000 metres per les aigües de la costa badalonina, amb la participació de tripulacions d'arreu de Catalunya, les Illes Canàries i Rosselló.

  Badalona acollirà aquest dissabte, 4 de juny, el dotzè Trofeu Ciutat de Badalona de Llagut 2016 'La Llarga'. Aquesta regata de rem començarà a les 17 hores i acabarà al voltant de les 19h. El camp de regata se situa entre el Club Nàutic Bétulo i el Port de Badalona, passant pel pont del Petroli. Els espectadors podran seguir aquesta competició des de la platja, el pont del Petroli i l'espigó del Port.

   

  Aquesta regata de llagut es coneix popularment com La Llarga per la seva distància a cobrir, que és d'uns 4.000 metres. Tècnicament és una regata de resistència on prenen part les tripulacions de les entitats Club Nàutic Bétulo, Club Natació Badalona i Club Rem Badalona. També hi prenen part clubs de rem d'arreu de Catalunya, de les Illes Canàries i del Rosselló. En total es preveu la participació d'uns 300 vogadors i vogadores.

   

  La competició finalitzarà a les 19.30h amb el lliurament de premis des de la seu social del Club Nàutic Bétulo.