493 parelles badalonines celebren les Noces d’Or

  0
  2013-10-17 19.12.21 - copia.jpg

  18/10/2013 – De les quals, 78 arriben aquest anys als 50 anys de cassats. La festa va comptar amb el tradicional Ball de Noces i el pastís gegant. 

  Aquest dijous s’ha celebrat la XXVII edició de les Noces d’Or que com cada any té tradició al Palau Municipal d’Esports de Badalona. Enguany ho han celebrat un total de 493 parelles, de les quals 78 arriben aquest any als 50 anys de cassats.

   

  La festa va iniciar al voltant de les 17.30 hores quan totes les parelles han tingut cita a la pista central del Palau Municipal per gaudir del Ball de Noces i també de comprar un pastís gegant amb unes espelmes que mostraven la xifra de 50 anys.

   

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, que va ser present i acompanyat per la regidora de Cultura i Ciutadania, Montserrat Salgado, ha felicitat a totes les parelles i els ha mostrat el seu agraïment i reconeixement “perquè en l’actual situació de crisi, sou vosaltres, la gent gran, els que moltes vegades heu d’ajudar a les vostres famílies a tirar endavant”.