6 verd-i-negres en el quart millor equip del món

  0
  gomila.JPG

  08/07/2012

  La selecció ha perdut en la lluita pel bronze contra Croàcia per 61 a 93. Sans, Abalde, Gomila, Nogués, Iriarte i Bauzà han format part de la selecció més verd-i-negre.

  Espanya ha perdut contra Croàcia per 61 a 93 en el partit pel bronze. Els dàlmates no han donat opció en cap moment del partit i han exhibit una superioritat física i sobretot tàctica per guanyar als espanyols.

  Alejandro Martínez ho ha tornat a provar amb una zona 2-3 des de l'inici, però avui no ha fet el mateix efecte que contra els USA. Els croats han mogut molt bé la pilota i han trobat els espais per anotar sense complicacions. A més, el domini en el rebot els ha permès atacar amb molta tranquilitat.

  A l'altre banda del camp Diop ha rebut continus marcatges dobles i els exteriors no han estat prou encertats en els tirs oberts. L'escletxa important s'ha obert al segon quart (20-41) i s'ha mantingut fins el 61 a 93 final.

  Agustí Sans (11) i Alberto Abalde (9) han portat el pes ofensiu de la selecció juntament amb Diop (13), però han estat molt erràtics en el llançament (6/19 entre els dos).
  Els jugadors de l'equip espanyol, i entre ells els 6 membres de la Penya que han contribuït a la selecció més verd-i-negre, poden tornar amb el cap ben alt.

  Estadístiques