A Alcoi amb els efectius justos

  0
  badalona-alla-376895b.jpg

  13/01/2013 – El Badalona enceta la segona volta de la competició visitant al quart classificat, l'Alcoià. En el primer partit del curs els de Càmara ja van vèncer als alacantins per un clar 2-0

  L'Alcoià que va visitar el Centenari en la primera jornada del curs té poc a veure amb l'actual. Aquell era un equip que malgrat el seu favoritisme sucumbia davant la major intensitat dels rivals. El seu camí no va deixar de ser vacil·lant fins ben entrada la temporada. Llavors, els d'Alcoi van refer-se de manera brillant, encadenant una ratxa de nou victòries que va catapultar-los a la zona noble del grup. Còmodament instal·lat en les places de promoció, però, l'Alcoià ha tornat a la senda de la incertesa i les constants ensopegades. En els dos últims mesos de competició l'equip ha perdut la fermesa i consistència anterior i ha passat a ser un equip més vulgar i molt més accessible pels rivals. Aquesta circumstància vol ser aprofitada pel Badalona aquesta tarda (17.00) per, com a mínim, mirar de treure un punt d'El Collao.

   

  La pauta escapulada a seguir per treure avui un resultat positiu podria ser perfectament la d'aquella primera victòria de la temporada. El Badalona més alegre de la temporada va ser precisament el primer, el que no sabia ben bé per què havia de lluitar ni quin era el seu lloc. Una vegada assentat, aquest equip de Càmara és un conjunt bregador i molt difícil de superar. La desfeta de la setmana passada al camp de l'Huracán va ferir l'orgull d'un Badalona que feia molts partits que no havia de degustar el sabor de la derrota.

   

  L'equip badaloní viatja a Alcoi amb els efectius justos per afrontar el duel d'aquesta tarda. A més de Bayón, són baixa també per lesió Borja Abenia, Pelegrí, Bermudo i Ferrón i Xavi Muñoz no podrà jugar per acumulació de targetes. Per tant, pel partit d'avui, tant la defensa com el mig del camp queden força afeblits. La nota positiva la dóna Jordi Quintillà, la jove nova incorporació del Badalona, qui ha entrat en la convocatòria d'Albert Càmara. La resta de la llista la conformen: Marcos, Álex Sánchez, Sobregrau, Gallardo, Marcelo, Sergi Pérez, Javi Moreno, Joaquin, Robert, Grasa, Cortés, Juanma, Canario, Gabri i Manolo Bueno.