Abalde: “Hem llençat el partit a les escombraries”

  0
  56
  ZAR-JOV (2).JPG

  07/02/2016 – L’aler lamenta la desconnexió soferta per l’equip durant el segon quart del duel contra el CAI Saragossa (94-83).

   

  Oportunitat perduda. Amb aquest sentiment abandonava el vestidor del FIATC Joventut les instal·lacions del Príncipe Felipe. Gaudint d’un avantatge contundent en una pista complicada (+12), el bloc de Salva Maldonado faria un pas enrere quan calia fer-ho endavant i donaria ales al CAI. Bellas faria la resta.

   

  “Crec que hem començat bé i jugant amb duresa, però els darrers cinc minuts del segon quart han estat terribles. Ens han anotat un parcial de 20 a 1”, declarava Alberto Abalde, autor de 7 punts (10 de valoració).

   

  “Això no pot passar. Teníem moltes opcions de poder guanyar i hem llençat el partit a les escombraries. Ara toca estudiar què ha passat i treballar encara més fort”, afegia el jugador gallec a RCB, un cop certificada la derrota al Príncipe Felipe.

   

  Segons Abalde, “una de les claus d’aquest equip és construir l’atac des de la defensa. Durant el segon parcial hem fet les coses molt malament. El CAI ha pogut córrer massa”.

   

  El jove del planter reconeixia voler “oblidar aquest partit des d’ara mateix” i centrar-se en el futur per “començar a preparar el pròxim”.