Abalde: “L’afició ha estat a l’altura; nosaltres només durant una part”

  0
  1516_CJB-FBC (10).jpg

  14/03/2016 – L’aler del FIATC Joventut agraeix el suport rebut en el derbi i promet treball per corregir les errades viscudes davant el Barça Lassa (59-85).

   

  Amb 14 punts i diverses accions de pur talent, Alberto Abalde seria, clarament, el jugador més inspirat de la Penya en el clàssic català disputat ahir a Badalona. El jove aler gallec es va consolidant a l’ACB, però després de perdre contra el Barça no hi havia consol que el fes sentir-se satisfet.

   

  “M’agradaria saber què ha passat. Ja ens han succeït situacions similars moltes vegades aquesta temporada. S’ha d’espavilar. Necessitem fer un pas endavant per part de tothom. No puc dir res més”, declarava Abalde des del vestidor, un cop certificada la derrota.

   

  “Això no es pot tornar a repetir, perquè sincerament crec que mantenint el nivell de la primera part podríem haver arribat al final del partit amb moltes opcions. No s’ha aconseguit, més que pels mèrits del Barça, pels nostres errors”, afegia amb ràbia el jove verd-i-negre.

   

  Segons l’aler, la visita del FC Barcelona a l’Olímpic suposava “una oportunitat molt bona” per la Penya, “tenint en compte que el camp estava ple”. “El guió del partit ens feia pensar que seria possible donar una gran alegria als aficionats, però el tercer quart ens ha matat”, reconeixia l’exterior de la Penya.

   

  Tot i acabar caient, Alberto Abalde voldria agrair l’energia que l’empenta dels aficionats els havia donat al llarg de tot el derbi. “L’afició ha estat a l’altura del partit. Nosaltres ho hem estat durant el primer temps; no en el segon”, assegurava.

   

  A títol individual, l’aler verd-i-negre creu que està “aprofitant els minuts i ajudant més a l’equip que abans”, objectiu que es va marcar a principis d’aquesta temporada. Després d’una dura derrota, el FIATC Joventut ha de “fer net” i pensar ja en el Fuenlabrada.