Adrià Fernàndez, gran triomfador del XIX Torneig Facundo Lagunas

0
    30
    CTT Badalona.JPG

04/06/2014 –  A la categoria absoluta, el jove talent badaloní va donar la gran sorpresa a l’imposar-se al guanyador de les dues últimes edicions del torneig.

El passat divendres, 30 de maig, es van celebrar a les instal·lacions de La Badalonense les finals corresponents al XIX Torneig Facundo Lagunas. El gran triomfador de la tarda va ser el jove Adrià Fernàndez, que va fer un doblet sensacional al emportar-se els títols juvenil i absolut.

A la categoria absoluta, el jove talent badaloní va donar la gran sorpresa a l’imposar-se al guanyador de les dues últimes edicions del torneig, en donar la gran sorpresa a l’imposar-se al guanyador de les dues últimes edicions del torneig, en Marc Serra, a qui va derrotar en un partit vibrant per un contundent 4-1. Fernàndez, amb un joc valent i ple de recursos tècnics, va demostrar estar en un gran moment de forma, mentre en Serra va haver de jugar massa estona a la defensiva davant la pressió a la que el va sotmetre Fernàndez. A la categoria juvenil, Fernàndez es va imposar a l’Àlex Bocanegra per un clar 3-0.

Per altra banda, a la categoria benjamí/aleví es va proclamar campió en Pau Lloret, que va guanyar la final a en Xavier Montañez per 3-1, amb un bon partit d’ambdós jugadors. I a la prova de dobles, la parella formada per Víctor i Jordi Pané es va imposar per 3-0 a l’Àlex i en Boris Bocanegra.

L’activitat esportiva es va tancar amb un partit d’exhibició entre el jugador de Superdivisió, Pere Navarro Junior i l’Adrià Fernàndez. Navarro es va imposar per 4-1 en un partit que va fer gaudir els espectadors amb punts de gran qualitat.

Després de les finals, el president del Club Tennis Taula Badalona, Pere Navarro, va resumir en unes paraules els èxits de la temporada. La jornada va acabar amb l’entrega de premis i amb un berenar.