Albert Yagüe, nova incorporació

  0
  4278.jpg

  19/01/2013 – Després de l'arribada de Jordi Quintillà, el polivalent davanter Albert Yagüe és el segon fitxatge del Badalona en aquest mercat d'hivern. Arriba procedent del Dinamo de Tblisi

  Format a la cantera de l'Espanyol, Albert Yagüe és tot un rodamón del futbol. Amb 27 anys, i després d'haver passat per l'exòtica lliga georgiana, arriba ara al CF Badalona amb la intenció d'ajudar l'equip escapulat en el que resta de temporada. Natural de Vilassar de Mar, Yagüe és davanter però arriba amb la missió d'intentar suplir l'absència de llarga durada de Samuel Bayón. Per tant, cal suposar que està capacitat per caure a qualsevol de les dues bandes o per jugar per darrere d'un altre davanter. 

   

  El futbolista va debutar a Primera Divisió al 2005. Però la falta d'oportunitats en el primer equip espanyolista el van obligar a marxar-se cedit al Lorca. Posteriorment, va militar dues temporades a l'Eibar. El Melilla i la Cultural Leonesa van ser els seus propers destins. Posteriorment, va acceptar l'oferiment del Dinamo Tblisi, l'equip més important de la semi desconeguda lliga de Geòrgia, on va coincidir amb tres futbolistes espanyols més.