Albiol assegura que no hi ha prou efectius de la Guàrdia Urbana

    0
    Albiol_2.jpg

    19/04/2018 – El regidor del PP de Badalona, Xavier García Albiol, ha lamentat  la presentació del balanç en matèria de seguretat que ha fet el govern municipal perquè, segons afirma, “no té res a veure amb la realitat que es viu als barris de Badalona”. “Ja vam dir fa un any que aquest nou model policial no funcionaria perquè és impossible donar cobertura, amb tan sols sis patrulles de policies, a tots els barris de la ciutat”. 

    Albiol ha posat d’exemple un cas que va passar fa uns dies a Llefià. El Casal de Sant Frederic va patir un robatori de matinada i, segons asseguren els populars, la Guàrdia Urbana no va poder atendre la trucada de l’empresa de seguretat perquè no tenia guàrdies disponibles. Albiol considera que “és una irresponsabilitat treure pit de la teva gestió en matèria de seguretat quan els fets que estan succeint a la ciutat demostren que hi ha una manca alarmant de guàrdies al carrer”. “Badalona té un problema de seguretat molt gran per culpa de la mala gestió d’aquest Govern i en algunes zones de la ciutat ja s’està fent insostenible”, lamenta l’ex alcalde. 

    El PP considera, a més, que els 80 efectius a la divisió de Proximitat que assegura el govern local “que hi ha no són, ni de lluny, els policies que actualment hi ha al carrer i recorda que s’han eliminat els 15 agents de la patrulla ciclista i 32 agents de la Guàrdia de barri”, asseguren els populars. García Albiol especifica que “són números irreals perquè està aglutinant les sis patrulles que hi ha a peu amb les patrulles reactives, que són agents que estan patrullant per la ciutat atenent els requeriments de caràcter urgent i que sempre han estat”. “Badalona és avui dia una ciutat més insegura que fa tres anys i no voler veure aquesta realitat és girar l’esquena als problemes dels veïns, que és el que fa l’actual govern”, conclou l’ex alcalde.