Albiol continua ajornant la junta amb la que l’oposició vol destituir el cap dels mitjans públics

  0
  IMG_7178.JPG

  29/12/2014 – Mitjançant una resolució del dia 19 de desembre, el batlle, segons expliquen els grups opositors, es nega a convocar la Junta General de Badalona Comunicació, que ha de procedir a canviar l’actual Consell d’Administració de la societat i cessar el seu actual gerent.

  Fa ja més de dos mesos que la cloenda del Festival Filmets va deixar un polèmic episodi al voltant de L’Estaca i de la figura del conseller delegat de Badalona Comunicació, Albert Fernández Saltiveri. Des de llavors, l’oposició ha analitzat la situació i ha engegat un procés per substituir l’actual cap dels mitjans públics; un procés, però, que l’alcalde Garcia Albiol està dilatant i que, de moment, no veu el final.

   

  Mitjançant una resolució del dia 19 de desembre, el batlle, segons expliquen els grups opositors, es nega a convocar la Junta General de Badalona Comunicació, que ha de procedir a canviar l’actual Consell d’Administració de la societat i cessar el seu actual gerent. Segons el PSC, Albiol equipara la Junta General d’una societat municipal a un òrgan de “participació política” i es nega a convocar-la emparant-se en el fet que al llarg de l’any ja han estat sol·licitats més de tres plens extraordinaris.

   

  A partir de l’1 de gener, però, tots els regidors poden tornar a demanar la convocatòria extraordinària de plens municipals i es tornarà a tramitar la sol·licitud. D’aquesta forma, Albiol només hauria aconseguit, “de forma totalment il·legal i tramposa”, diuen els socialistes, endarrerir el tema uns pocs dies.

   

  El cap de l’oposició, el socialista Jordi Serra, considera que Albiol està “actuant d’una forma manifestament il·legal i tramposa” i que “està desesperat. “