Albiol es presentarà com a candidat del PP per a recuperar l’alcaldia el 2019

  0
  IMG_0649.JPG

  13/06/2017 – El líder del PP català ha anunciat en un acte a Llefià que tornarà a ser l'alcaldable 'popular' tot i continuar com a cap visible al Parlament.

  “El 1991 vaig iniciar un projecte per arribar a l'alcaldia i millorar la ciutat, i el penso finalitzar”. Aquesta és la frase de Xavier Garcia Albiol que ha precedit a l'anunci que tothom esperava aquest dilluns a un Teatre Blas Inflante pràcticament ple: el regidor del PP tornarà a ser alcaldable del partit a les municipals de 2019.

   

  Coincidint amb els dos anys de mandat, Albiol ha convocat una conferència a Llefià a la que han assistit més de 300 persones. Ha fet balanç dels seus quatre anys al capdavant del govern, entre 2011 i 2015, i ha carregat durament contra l'executiu que ara encapçala Dolors Sabater: “Falta lideratge i capacitat política. És la pitjor etapa de l'Ajuntament en les darreres dècades”, ha etzibat.

   

  Albiol ha avisat que la situació no “és irreversible”, i que encara “dos anys per intentar canviar-ho”. En un discurs en el que ja s'han començat a veure tints electoralistes, ha demanat el suport de tothom i ha avançat que caldrà guanyar les properes municipals “amb més força”, perquè “no és suficient guanyar-les amb més vots i més percentatge” que la resta de partits.

   

  El líder català del PP sosté que, a dia d'avui, la seva “principal dedicació és ajudar a que ningú separi Catalunya i Espanya”, i que es presentarà a les eleccions autonòmiques que, pronostica, hi haurà durant el proper any. No obstant, ha insistit en que mai ha marxat de Badalona i matisa que, el proper 2019, presentarà la seva candidatura per a ser alcalde de la ciutat.