Albiol ironitza a Twitter amb un “linxament” a un càrrec polític i Guanyem ho porta a Fiscalia

  0
  tuit sant roc.png

  03/11/2016 – El president 'popular' va dir a Twitter que van volver "linxar" un càrrec del PP perquè l'havien confòs amb Jose Téllez.

  Nova polèmica a Twitter desatada pel regidor del PP Xavier Garcia Albiol aquest dimecres, després que el també diputat i senador fes un comentari sobre un “linxament” al camp de futbol de Sant Roc. “Ayer campo de fútbol de Sant Roc de Badalona, parte del público casi linxa a un asesor del PP Catalunya. Lo confundieron con el concejal de la CUP que desacató”, publicava al seu compte, aquest dimecres, acompanyat d'una emoticona rient.

   

  El comentari no va trigar en despertar la resposta del “regidor de la CUP que va desacatar”, Jose Téllez, qui va subratllar que que “algú pateixi un intent de linxament no és motiu de broma”. El regidor de Guanyem va aconsellar que “l'assessor del PP” hauria de denunciar, i assegura que pot “comptar amb el suport de l'Ajuntament”. També va esclarir que ell pot “caminar per tota Badalona sense amenaces de linxament”. “La ciutat és molt més respectuosa que alguns dels seus representants”, va afegir.

   

  Hores després, ja el dijous, Guanyem Badalona anunciava que portaria a la Fiscalia especialitzada en delictes d'incitació a l'odi el comportament del 'popular' perquè la consideren un “atac” i una “banalització de la violència”. La formació considera que el comentari “incita a la comissió d’aquests fets per part dels seus seguidors a les xarxes socials”. “Caldria que la policia o la fiscalia parli amb el senyor Albiol per tenir coneixement dels fets ocorreguts i qui li ha fet arribar el què va passar aquell dia al camp de futbol de Sant Roc”, diu Téllez

   

  El propi Garcia Albiol al seu Twitter va esclarir que es tractava d'un comentari amb “tocs d'ironia”, i que no entendre-ho així és “de nota i de tenir poca feina”.

   

  El club desmenteix aldarulls al camp

   

  El comentari va despertar moltes crítiques i comentaris de reprovació a les xarxes socials, tant de figures locals com de fora de Badalona. Entre les reaccions, es van poder veure els comentaris del club que gestiona les instal·lacions del camp de Sant Roc, Young Talent, que van demanar explicacions sobre els comentaris i l'aldarull que es va formar.

   

  Al mateix Twitter, l'entitat va explicar que havien rebut les explicacions adients del PP i que donaven per tancat el capítol. No obstant, neguen que al camp es donés cap tipus d'incident violent i el capítol polític no ha agradat al si del club.