Alemanya serà el rival de quarts

0
    34

19/07/2012

La selecció sub20 dels verd-i-negres Barrera, Suárez i Tomàs es va beneficiar d'un empat entre 5 equips i jugarà els quarts de final contra Alemanya

La selecció espanyola sub20 dels verd-i-negres Àlex Barrera, Àlex Suárez i Joan Tomàs es va classificar pels quarts de final tot i perdre contra Eslovènia per 70-63. Un empat entre 5 equips va afavorir Espanya, que ha passat com a tercera de grup amb el mateix balanç que les eliminades Turquia i Itàlia, 2 victòries i 3 derrotes.

Els de Luís Guil havien arribat a la segona fase sense perdre cap partit, però han perdut els 3 següents. L'últim contra la invicte Eslovènia que per tercer cop en menys d'un mes, es va desfer dels espanyols. Omic i Prepelic van liderar els eslovens, que sempre van anar per davant en el marcador, i van trencar el partit en el tercer quart (20 a 12). Àlex Barrera va anotar 6 punts en els 16 minuts que va ser a pista mentre que Suárez no va anotar i Tomàs no va jugar.

Alemanya serà el rival

Avui es dia de descans a Ljubiana per preparar els quarts de final que començaran demà. Els espanyols es trobaran Alemanya, que si bé és el segon pitjor atac del campionat (68 punts per partit) practica la segona millor defensa (64 punts rebuts per partit). Del compacte bloc alemany en el que tots els jugadors ataquen, defensen i aporten, Neumann (12,5), Voigtmann (10,3) i Theis (9,3) són els que més aporten ofensivament.