Aly Coulibaly, en la recta final de la recuperació

  0
  Aly.JPG

  17/03/2017 – Quatre mesos i uns quants dies després del trencament del taló d'Aquil·les que va patir jugant contra el Gavà, a la Travessera de Montigalà, Aly Coulibaly ha entrat en la darrera fase de la seva recuperació. 

   

  Quatre mesos i uns quants dies després del trencament del taló d'Aquil·les que va patir jugant contra el Gavà, a la Travessera de Montigalà, Aly Coulibaly ha entrat en la darrera fase de la seva recuperació. El migcampista francès, que tan bones sensacions va deixar en els primers partits de la temporada, va prendre mal el 7 de novembre i ja ha esgotat el temps de baixa previst. Coulibaly ha començat treballar damunt la gespa de l'estadi de manera individual i, si no hi ha cap contratemps, a principi d'abril podria incorporar-se al grup. En el mateix punt es troba Iván Agudo. El davanter s'ha perdut només els últims dos partits, però aquesta setmana ja ha participat dels entrenaments en solitari. La previsió és que pugui tornar a jugar en la visita al camp del Gavà del 2 d'abril. "Espero que no em costi tornar a l'onze titular", reconeixia aquesta setmana a aquest diari. "Però el més important és que l'equip està jugant molt bé", puntualitzava tot seguit.

  Per la seva banda, Enric Pi i Miquel Robusté encara reben tractament de fisioteràpia i treballen al gimnàs. "El temps de recuperació de la meva lesió era d'un mínim de dos mesos i només he complert cinc setmanes", assenyalava el central al Diari de Badalona. "Potser d'aquí a tres setmanes puc tornar amb el grup, però tinc una lesió molt complicada i podria recaure molt fàcilment. Aniré amb precaució", afegia. Finalment, Marcel Serramitja fa un mes que camina sense crosses i assegura que es troba perfectament. "Però és millor anar sobre segur, a poc a poc. D'aquí a tres setmanes espero que podré començar a córrer", comentava el davanter de la Cellera de Ter, que va patir un trencament del lligament creuat a final d'octubre. Serramitja, que no podrà tornar a jugar fins a la temporada que ve, negocia amb el Badalona la renovació del seu contracte, que acaba el pròxim 30 de juny.