Anís del Mono celebra el seu 150 aniversari amb una edició limitada de luxe

  0
  Anís del Mono celebra el seu 150 aniversari amb una edició limitada de luxe
  Anís del Mono celebra el seu 150 aniversari amb una edició limitada de luxe

  Anís del Mono celebra el seu 150 aniversari amb una fita històrica: el llançament d’un anís Premium d’Edició Limitada amb un disseny de luxe. L’emblemàtica marca del llegendari anís de Vicente Bosch, que perdura des de la seva creació el 1870, presenta ara una nova ampolla inspirada en el modernisme i que ret homenatge a la passió artística de la firma. Amb aquest especial llançament, Anís del Mono obre la celebració dels seus 150 anys a la societat amb una ampolla que transporta el consumidor a principis de segle XX.

  Vincle amb el mar

  Les seves línies sinuoses imiten la natura, creant formes decoratives que evoquen el moviment de l’aigua. El seu estoig decorat reforça la relació que té Anís de Mono amb l’art des del seu origen, amb el disseny de “La Manola”, de Ramon Casas, en el seu interior. “Aquesta edició única, limitada a 3.000 ampolles, transmet tots els valors de la casa: qualitat, prestigi i tradició, els mateixos amb els quals es va començar el 1870”, conclou Natalia Gómez, responsable de la marca.

  150 anys tenint cura d’un ingredient gastronòmic diferencial

  La llarga trajectòria de la marca es veu reflectida en aquesta edició de luxe amb un nou licor que no només sorprèn per fora, sinó també per dins. Amb aquest llançament, la companyia rescata la recepta original de Vicente Bosch, elaborada a partir d’una selecció exclusiva de grana d’anís matafaluga, amb una posterior doble destil·lació en els alambins de coure originals de 1870 per purificar el màxim els olis essencials obtinguts. Aquesta edició limitada consolida l’anís com una beguda idònia per gaudir de moltes formes: ja sigui directament a la copa, per als que volen apreciar els matisos més purs de l’anís; per aportar un toc d’aroma i gust al cafè, una barreja tradicional i amb molts adeptes; o bé per gaudir de combinats sorprenents, com el famós “Sol i sombra” de la cocteleria espanyola tradicional, a força d’anís dolç i brandi.

  Un líder sòlid del mercat

  Anís del Mono arriba al seu 150 aniversari convertit en líder absolut de la categoria, però també com a referent en la gastronomia. Cada vegada més, l’Anís del Mono s’empra com un ingredient per donar un sabor diferencial als plats, tant en l’alta gastronomia com en les receptes que elaboren els consumidors a casa seva. Tant és així, que des de l’inici del confinament les vendes d’Anís del Mono van incrementar un 28% al canal d’alimentació, posicionant-se com a líder del sector.

  En aquesta línia, no hi ha dubte que l’anís segueix sent un licor popular que continua captivant a noves generacions com a beguda i com a ingredient diferencial. Receptes dolces i salades, com les clàssiques torrades o les tradicionals rosquilles, també formen part de l’univers de la marca. Anís del Mono està totalment integrat en la gastronomia espanyola, fet que explica el creixement del 23% en aquest 2021 segons dades Nielsen. 7 de cada 10 consumidors declara que mantindrà l’ús d’Anís del Mono a la cuina, segons dades de Kantar.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí