Anís del Mono llença una ampolla vermella per Nadal i un vídeo sobre la seva història

  0
  Anís del Mono Dulce 1,5L tintada.jpg

  04/11/2013 – La marca instal·lada a Badalona distribuirà 7.000 unitats d'aquestes ampollas d'edició especial; el vídeo repassa els prop de 150 anys de vida de la companyia i explica algunes curiositats.

  Anís del Mono posarà a la venda en els propers dies una edició limitada d’ampolles amb motiu d’aquest Nadal 2013. Botigues de tot Espanya, sobretot a la zona de Barcelona i a la part més oriental d’Andalusia, on més es consumeix el licor fabricat a Badalona, rebran unes 7.000 unitats d’aquest producte especial del qual no se’n fabricarà més un cop esgotades les existències.

   

  Es tracta del disseny original tintat de vermell translúcid i amb més del doble de la capacitat habitual (70 cl), ja que contindrà 1,5 litres del anís tradicional de la companyia. Aquesta és la segona edició especial que Anís del Mono llença en tota la seva història.

   

  Un vídeo danimació repassa els 150 anys de la marca

   

  La coneguda marca d’anís ha llençat un vídeo d’animació que repassa la seva història. En dos minuts es fa un recorregut dels prop de 150 anys del licor i es detallen anèctodes curioses com l’aparició de l’ampolla a la pel·lícula Donnie Brasco, protagonitzada per Al Pacino i Johnny Depp, o l’origen del disseny de l’ampolla, entre d’altres.