Antón Regal silencia el Sant Josep (76 a 79)

32
    x publicar.JPG

19/11/2013
    L'Ipsi es va endur el triomf del centre parroquial amb un triple de l'exverd-i-negre sobre la botzina

El Sant Josep va patir la 3a derrota seguida en caure dolorosament a casa a l'últim segon contra l'Ipsi per 76 a 79
    L'exjugador del Huesca de Leb or i de les categories inferiors de la Penya, Antón Regal, va anotar un triple sobre la botzina que va sentenciar el partit.

Abans, tots dos equips havien lliurat una dura batalla, amb sorpreses tàctiques i moltes alternances en el marcador.
    La 1a part va ser molt igualada. L'Ipsi va plantejar una zona oberta, tapant totes les posicions de tir del Sant Josep, i al davant va marcar la diferència amb 3 triples per cap dels parroquials (20 a 20).
    Poc va canviar al 2n període, en que els de Barcelona, molt més físics, s'aprofitaven de la debilitat defensiva en el rebot dels de Víctor Cruz.

A la represa, l'Ipsi va fer una molt bona sortida i va aconseguir marxar de 6, però des de les pressions a tota pista, i aconseguint ajustar més el rebot, els locals van capgirar el partit per arribar a gaudir d'una màxima de 14

L'Ipsi però, va tornar a posar el fre al matx i mica a mica va reduir la diferència per capgirar el marcador a falta de 2 minuts.
    Diego amb 4 punts seguits va rescatar als seus quan més ho necessitaven, però els de Barcelona van disposar d'un últim atac per evitar la pròrroga

El primer llançament no va entrar, però la pilota va sortir per la línia de fons mantenint la possessió.
    Després del temps mort, Antón Regal va aconseguir deslliurar-se de la marca d'Àlex Molina i va anotar un triple net des de la cantonada que va silenciar el centre parroquial.

Amb aquesta derrota el Sant Josep baixa a la 4a posició, però es manté a un partit del liderat, que comparteixen l'Ipsi i l'Horta.

El proper compromís dels de Víctor Cruz serà diumenge a les 17:45 a la pista de l'AESE d'Hospitalet.