Aquest diumenge se celebra la 7a Pedalada del Front Marítim

  0
  Pedalada Front Marítim.JPG

  22/04/2016 – Centenars de ciclistes recorreran el litoral badaloní en una festa per fomentar l'esport i el transport en bicicleta per la ciutat.

  Aquest diumenge, 24 d'abril, els carrers del litoral badaloní acolliran la setena edició de la Pedalada del Front Marítim, que com any rere any organitzen l'AMPA del col·legi Badalonès, l'Associació Esportiva Badalonès i l'Associació de Veïns del Front Marítim.

   

  La pedalada, que tindrà sortida a les 11.30 hores a la plaça del Gas, tindrà un nou circuit que recorrerà el carrer Indústria, el pont de Sant Lluc, el barri de la Mora, el carrer d'Eduard Maristany, el Port de Badalona i el passeig Marítim fins a la fàbrica de l'Anís del Mono. L'activitat finalitzarà de nou a la plaça del Gas, on els participants seran rebuts amb un refrigeri.

   

  Com cada any, aquesta activitat compta amb més d'un centenar de veïns de totes les edats i de diversos barris de la ciutat. No cal inscripció i és gratuïta, ja que l'objectiu principal és fomentar l'esport i el transport en bicicleta pel litoral badaloní.