Aquest mort està molt viu

  0
  vall.jpg

  09/11/2012
  Amb el pressupost més baix de la competició, i completant la plantilla l'última setmana abans de començar, el Valladolid ja ha guanyat 3 partits i a pistes tant complicades com el Blaugrana i el Congost

  A l’estiu, l’ACB es va reunir per decidir el futur del Blancos de Rueda Valladolid, un dels membres fundadors de la lliga, que l’any passat va quedar últim, devia diners als jugadors i tenia problemes administratius amb l’organitzció.
  Finalment els castellans van mantenir la plaça i es van posar a treballar per sortir a la categoria amb el pressupost més baix de la lliga, amb poc més d’un milió d’euros.
  Només han mantingut un jugador de la passada temporada (Nacho Martín) i han completat la plantilla amb desconeguts o descartats que no volia ningú (Tripkovic i Sinanovic).

  Amb aquest panorama van començar a competir la pretemporada en la que van perdre 5 dels 6 partits que van jugar. Tothom feia del Valladolid un equip de la propera Leb Or quan encara no s’havia disputat cap minut de lliga.
  Però en el primer partit de la temporada va sorprendre al Barça al blaugrana en una història d’equip ventafocs. 3 jornades després va tornar a guanyar a la pista del Manresa i en l’última es van fer forts a casa per remuntar 8 punts en el darrer quart a l’Estudiantes, una de les revelacions de la lliga.

  Per tots aquests precedents, cap membre de la Penya se’n refia un pèl. Per Maldonado “un equip que ha guanyat al Barça tant dolent no és” i avisa que “fariem bé en respectar-los al màxim i preparar el partit com si fos contra un rival d’Eurolliga”. A més ha volgut destacar la capacitat que té de “confiar sempre en la victòria”.
  Albert Oliver ha destacat que “de 3 partits a fora ja n’han guanyat 2 i a pistes complicades com el Blaugrana i el Congost” mentre que Llovet diu que “des que han començat la temporada estan rendint a un nivell molt alt i serà un rival molt dur”.

  Els "pucelanos" venen a Badalona ha comlpetar el particular triplet i guanyar a les tres pistes ACB catalanes. Per fer-ho hauran d'assaltar l'Olímpic, una pista improfanable en les últimes 11 temporades, però ja s'ha vist que aquest mort està molt viu