Aspanin es posiciona del costat de Badalona Capaç i recolza el seu projecte

  0
  bdn capaç.jpg

  12/09/2016 – La Fundació, que aquest diumenge s'ha manifestat a l'ofrena de la Diada, rep el suport d'una de les entitats de referència de la ciutat.

  Fa temps que el projecte del nou centre ocupacional de Badalona Capaç i el seu acord amb Mercadona aixequen polseguera i movilitzen a detractors i partidaris entre col·lectius i partits polítics. Dies després de les darreres novetats, amb el plantejament per part del govern d'opcions alternatives que, no obstant, no convencen la Fundació, qui ha pres part públicament del debat ha estat Aspanin, una altra de les entitats de referència de la ciutat dins l'àmbit de la tasca amb persones amb discapacitats.

   

  L'associació ha emés un comunicat en el que es posiciona del costat de Badalona Capaç. “Aspanin recolza tant el projecte per incorporar un nou centre de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual al barri de la Morera com els arguments que exposa la fundació”, diuen des de l'entitat. La institució va titllar la setmana de “fum” la passada setmana la primera alternativa plantejada pel govern i insta a que es faci realitat el projecte inicial.

   

  Reivindicació a l'ofrena de la Diada

   

  Tal i com van anunciar el passat dijous, desenes de persones del col·lectiu de Badalona Capaç, membres, usuaris i pares de l'entitats, han participat aquest diumenge a l'ofrena d'entitats de la plaça de la Plana amb motiu de la Diada i han tenyit de reivindicació la jornada, enguany amb menys rellevància degut a la nova programació, que posava accent a l'acte de dissabte al Pont del Petroli.