Badalona aclama a la campiona

  0
  DSC_1378.JPG

  25/08/2016 – Centenars de veïns reben a la nedadora badalonina amb les seves dues medalles assolides als Jocs Olímpics de Rio 2016.

  Centenars de badalonins i badalonines es van congregar ahir dimecres per rebre a la campiona olímpica Mireia Belmonte, que després de guanyar la medalla d'or als 200 metres papallona i el bronze als 400 estils als Jocs Olímpics de Rio 2016, la seva ciutat natal li ha volgut reconèixer un any més la seva professió com a nedadora.

   

  Acompanyada per la seva família i les seves dues medalles, va ser rebuda inicialment per l'alcaldessa, Dolors Sabater, i per diversos membres de la corporació municipal a la Casa de la Vila, on la nedadora va signar en el Llibre d'Honor de la ciutat i va rebre la Venus de Badalona. "És un honor presumir i portar el nom de Badalona al cor", va destacar Mireia.

   

  Per la seva part, l'alcaldessa va reconèixer que la ciutat té deures per millorar la potenciació de l'esport de base, les instal·lacions i l'acompanyament dels més joves durant el camí de superació que comporta l'esport. "Mireia, com a dona, és un model per l'esport femení que demostra també que es fa un lloc en el món de l'esport, ja que és una esportista del màxim nivell", va afegir Sabater.

   

  Tot seguit, la campiona olímpica va sortir al balcó de l'Ajuntament, on va mostrar les dues medalles assolides i va ser aclamada per tots els badalonins que esperaven saludar-la. "Estic molt orgullosa de ser de Badalona i moltes gràcies pel vostre suport i per acompanyar-me durant la meva carrera esportiva", van ser algunes paraules que Mireia va adreçar.