Badalona augmenta l’oferta de grups de P3 per al curs 2017-18

  0
  IMG_8795.JPG

  20/02/2017 – L'escola pública sumarà dos classes més de les que funcionen enguany de cara a la preinscripció.

  L’oferta pública de grups de P3 per al proper curs escolar 2017-2018 a Badalona creix amb dos nous grups, un a l’escola Baldomer Solà i un altre a l’escola Artur Martorell. D’aquesta manera, la xifra actual de 50 grups de P3 a creixerà fins a situar-se en 52 grups.

   

  La incorporació d’aquestes dues noves línies de P3 als centres Baldomer Solà i Artur Martorell dóna resposta a les demandes acordades en el si del Consell Escolar Municipal i per part del Ple de l’Ajuntament de Badalona. Dijous es va celebrar el Plenari del Consell Escolar Municipal al SI Badalona situat al barri de La Salut.

   

  Recordem que en el període de preinscripció de l’any passat, l’oferta de P3 a Badalona també va ser de 52 grups però un cop iniciat el curs escolar i a causa de la manca d’inscripcions finalment es van obrir 50.

   

  L’Ajuntament de Badalona i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya han signat aquesta mateixa setmana l’acord que preveu l’oferta per al proper curs com a resultat de les reunions de la taula de planificació.