Badalona celebra el primer bany de l’any per segona vegada a la Platja de la Marina

  0
  152

  Els menys fredolics i fredoliques tenen una cita aquest diumenge 1 de gener del 2023, a les 12 hores. La 2a edició del “Primer bany de l’any a Badalona” serà a la Platja de la Marina, la cala que està incorporada en el recinte del Port i que té accés per Mar Jònica. Totes les persones que vulguin complir amb la tradició de fer una cabussada a la platja el primer dia de l’any podran fer-ho amb tota seguretat.

  Els assistents disposaran de begudes calentes quan surtin de l’aigua, gràcies a la col·laboració de l’activitat amb la Guingueta situada en aquesta platja que està oberta durant tot l’any, i de servei preventiu al mar i a la sorra gràcies a Open Arms. 

  La 2a edició del “Primer bany de l’any a Badalona” està organitzada conjuntament per l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat i l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Badalona amb el suport de Marina Badalona, l’Associació de Veïns La Mora Port BDN i la guingueta Puerto Bahía Club de Mar i Open Arms. 

  Es podrà allargar l’estada a la Platja després del bany perquè hi haurà possibilitat de mudar-se la roba mullada i poder gaudir del servei de la guingueta per iniciar l’any a la vora del mar, en un espai que s’especialitzarà a programar activitats esportives i culturals durant tot l’any.

  Podeu rememorar com va ser la passada edició: https://ne-np.facebook.com/tot.badalona/videos/primer-bany-de-2022-la-platja-de-la-marina-ha-acollit-aquest-primer-bany-organit/946894132897601/ 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí