Badalona disputa en la primera regata de la 14a Lliga Catalana de Llagut

  0
  Rem Badalona.jpg

  21/06/2016 – El Club Rem Badalona va participar en la cala de Santa Cristina de Lloret de Mar en un total de quatre categories.

  El passat diumenge, 19 de juny, va començar a la cala de Santa Cristina de Lloret de Mar la 14a Lliga Catalana de Llagut amb la participació de 58 equips de 15 clubs diferents d'arreu de tota Catalunya, entre els quals el Club Rem Badalona, qui va participar en les categories cadet masculí i femení, veterà femení i sènior masculí.

   

  En cadet masculí, format per cadets i infantils, van quedar quarts de sis equips, mentre que les noies van començar la temporada amb molt bones vibracions, ja que es van imposar tant en la cronometrada com en la final als clubs de Santa Cristina, Nàutic Flix i Nàutic Móra d'Ebre.

   

  Pel que fa les veteranes, segueixen com la final de la passada temporada, estant en les finals A, ja que van quedar segones, tant en la cronometrada com en la final per darrere de Cambrils i per davant de Capgrossos de Mataró i Natació Badalona.

   

  Finalment el sènior masculí, que hi era en plena revolució, va quedar sisè en la cronometrada i setè en la regata.

   

  Destacar que una final accidentada, ja que Flix va envestir el llagut del Natació Badalona en la ciavoga, es va imposar Rem Santa Cristina, seguit de Xino-Xano. La propera regata tindrà cita el 3 de juliol a Torredembarra.