Badalona dóna passos ferms en la instauració de l’administració electrònica

  0
  Programari Lliure AjBDN.JPG

  01/02/2018 – El Ple aprova per unanimitat inicialment l'ordenança que regularà aquesta plataforma que modernitzarà la gestió municipal.

  El Ple municipal ha aprovat aquest dimarts per unanimitat i de forma inicial la nova ordenança que regularà l'administració electrònica que Badalona vol implantar durant aquest any. Es tracta del document base per establir l'ús de la nova plataforma digital amb la que els ciutadans podran interactuar amb l'Ajuntament, ja sigui per comunicar-se o realitzar tràmits i procediments que fins avui només es podien fer de forma analògica.

   

  La nova administració electrònica començarà a implantar-se aquest mes de febrer, de la mà de T-Systems, l'empresa informàtica adjudicatària del concurs públic. Aquest 2018, però, serà de “transició”. El tinent d'alcalde Jose Téllez explica que una comissió interna ha treballat aquesta ordenança, i que es faran presentacions internes del sistema perquè la plantilla estigui actualitzada. Així mateix, subratlla que la renovació del parc informàtic ha estat, entre altres coses, per adaptar-se a aquest pas.

   

  Tampoc es descarten presentacions públiques, tant a nivell de mitjans com possiblement de ciutadania.