Badalona Dracs s’imposen al líder Osos Rivas amb el marcador ajustat

0
    19

04/03/2014 – Acabant el marcador en un ajustat 27 a 21 els Badalona Dracs es van endur la victòria davant l'equip imbatut fins el moment en la classificació, Osos Rivas.

El passat dissabte, 1 de març a Montigalà, una tarda gèlida en Badalona, els Dracs rebien als Osos Rivas, equip imbatut fins el moment en la classificació. Malgrat el fred, un dia més les mini Glamcheers de l’Escola de Dansa Mònica Escribà van amenitzar el partit.

El partit va començar amb una bona puntada per part de Badalona Dracs, qui posava a Osos Rivas gairebé la redzone pròpia i sortia la mordaç defensa de Badalona, tot i que els Osos van moure cadenes, aconseguien frenar-los. L’atac de Dracs saltaria al camp movent les cadenes, amb varies jugades de carrera entre Cesar Brugnani, Joan Carles Bartra, Curtis Canon o el quarterback en aquest partit, Sergi Gonzalo, que feien dany a la defensa madrilenya. Precisament una carrera de 20 iardes per part de Curtis Canon en el primer quart a falta d’una mica menys de cinc minuts farien pujar els primers punts al marcador dels Dracs. En el segon quart, amb tres minuts jugats del mateix, una nova carrera de Curtis Canon que perforava la defensa d’Osos i aconseguia anotar de nou en el joc. En aquesta ocasió, Jordi Brugani va posar el 13 a 0 en el marcador al convertir el punt extra. Cesar mouria el marcador per a Badalona Dracs de nou després de rebre un pas i executar una carrera de 15 iardes quan tot just quedaven dos minuts per al descans. El seu germà Jordi, de nou pujaria el punt extra al marcador posant el 20 a 0 en el mateix. La reacció per part dels Osos no es faria esperar i el seu quartback Raúl Mateos, aconseguiria amb una carrera anotar els primers punts per a l’equip madrileny i el primer dels seus touchdown. L’extrapoint va ser convertit per Álvaro Guitián. Deixant el parcial de 20 a 7 en el descans.

A la segona part, les coses continuaven igual i les defenses semblaven haver-se ajustat però era novament en una jugada de carrera de 24 iardes per part de Joan Carles Batra que posava als Dracs a la redzone d’Osos. Curtis Canon anotaria de nou una carrera i Jordi Brugnani posaria el punt extra en el lluminós, pujant el 27 a 7. Novament l’equip d’Osos reaccionava i aconseguia arribar a la redzone dels Dracs, qui anotava, mitjançant una jugada d’engany estant a la mitja iarda de la línia d’anotació. Guitián no fallaria i es posaria emoció al joc posant el 27 a 14 al marcador. Novament, Raúl Mateos en una altre de les seves jugades en l’últim quart anotaria per a Osos i Guitián pujaria el punt extra en l’últim quart deixant el marcador en un ajustat 27 a 21.

Els Badalona Dracs jugaran el pròxim diumenge a València contra Giants en la sexta jornada de la LNFA Sèrie A 2014.