Badalona en Comú Podem proposa un Pla de Barris de 20M€ per acabar amb les desigualtats a Badalona

  0
  97

  Aïda Llauradó, candidata de Badalona en Comú Podem a l’alcaldia, juntament amb Joan Carles Gallego, diputat d’En Comú Podem al Parlament, han presentat un Pla de Barris de 20 milions d’euros per acabar amb les desigualtats a Badalona. El Pla de Barris serà una eina fonamental per rehabilitar habitatges i edificis deteriorats als barris de Llefià, La Salut, Sant Crist, Puigfred i La Pau, així com millorar l’eficiència energètica dels edificis i dignificar els espais públics.

  Aïda Llauradó ha afirmat que aquest Pla de Barris “serà clau per acabar amb les desigualtats a la nostra ciutat i donar un impuls a la transformació dels nostres barris. El nostre referent són les polítiques d’Ada Colau i Barcelona En Comú, que estan fent polítiques socials transformadores, ecològiques i d’habitatge des de l’Ajuntament”.

  Creació d’una Oficina Municipal

  El Pla de Barris també inclourà la creació d’una Oficina Municipal per donar suport a les comunitats de veïns i veïnes, programes de promoció econòmica per millorar l’ocupació de la gent, programes comunitaris per millorar la convivència i la seguretat i implicar la gent en el procés de transformació dels barris.

  L’objectiu dels comuns és ampliar aquest Pla per donar resposta a les necessitats de més barris i del conjunt de la ciutat. Aïda Llauradó i Joan Carles Gallego han reivindicat la necessitat de millorar els barris populars de la ciutat des d’una perspectiva ecològica i social per transformar els barris de Badalona i construir una ciutat més justa i sostenible.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí