Badalona equipa tots els mercats municipals amb desfibril·ladors

  0
  d4f3940d-3ec2-4405-a633-acbba173c7b6.jpg

  18/06/2016 –  D'ara en endavant, doncs els sis mercats municipals de la ciutat, la Salut, Llefià, Maignon, Morera-Pomar, Sant Roc i Torner, són instal·lacions cardioprotegides.

   

  Badalona s’ha convertit en una de les primeres ciutats de Catalunya i d’Europa en la que tots els seus mercats municipals disposen de desfibril·ladors automàtics amb l’objectiu de prevenir les morts sobtades. D'ara en endavant, doncs els sis mercats municipals de la ciutat, la Salut, Llefià, Maignon, Morera-Pomar, Sant Roc i Torner, són instal·lacions cardioprotegides.

   

  Aquest projecte està impulsat per l’Ajuntament de Badalona, l’Associació Barcelona Salut, la Federació de Mercats de Badalona i l’Obra Social La Caixa. La iniciativa forma part del projecte genèric ‘Badalona Ciutat Cardioprotegida’, que es va presentar el mes de març passat i que en una primera fase instal·lava desfibril·ladors automàtics a 26 farmàcies repartides per tota la ciutat.

   

  Després de la bona experiència viscuda amb la instal·lació de desfibril·ladors a les farmàcies, el següent pas ha estat el d’instal·lar-los en els mercats municipals, per on cada any passen més de 2 milions de persones”, ha apuntat el regidor Francesc Ribot.

   

  El fet que aquests desfibril·ladors estiguin situats en llocs molt visibles i molt accessibles fa que es consideri cardioprotegida no només la zona comercial de cada mercat sinó també els voltants d’aquests mercats. A Badalona hi ha 6 mercats municipals amb 295 parades interiors i 24 d’exteriors.

   

  Fonts municipals avancen que s'està treballant en la instal·lació de desfibril·ladors a les instal·lacions esportives de la ciutat.