Badalona es converteix en la capital dels escacs durant uns dies

  0

  31/07/2013 – Aquest divendres comença el 39è Obert Internacional d'Escacs Ciutat de Badalona, ‘Memorial Miquel Castellà i Gili’, que se celebrarà al Centre Cívic de la Salut fins al dia 10.

  Del 2 al 10 d’agost, Badalona es convertirà en un dels centres neuràlgics dels escacs a nivell català, espanyol i internacional. Parlem de la celebració del 39è Obert Internacional d'Escacs Ciutat de Badalona, ‘Memorial Miquel Castellà i Gili’. El Centre Cívic de La Salut acollirà aquest clàssic esdeveniment a càrrec del Club Escacs Sant Josep de Badalona i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badalona i les federacions catalana i espanyola d'escacs. El torneig, que forma part del X Circuit Català d'Oberts Internacionals i és vàlid pels ràtings oficials, es disputarà mitjançant el sistema suís a nou rondes.

   

  Les partides començaran a les 17:00 h, excepte la darrera ronda -16:45h-. Els premis oscil·laran entre els 900 i els 40 euros, a més de reconeixements al millor jugador local, al millor major de 60 anys i als millors menors de 12, 14 i 16 anys de cadascun dels tres grups.

   

  L’Obert Internacional Ciutat de Badalona és un dels tornejos més importants de Catalunya, tant per la quantitat dels participants com la qualitat del joc. Hi prenen part prop de tres-cents escaquistes. En aquesta edició ja han confirmat l’assistència els germans peruans Jorge i Daysi Cori, de 16 i 17 anys, respectivament, que són els màxims favorits aquest any per guanyar el Campionat del Món júnior. Per part del Club d’Escacs Sant Josep destaquen en competició els Mestres Internacionals Joan Fluvià (CAT), Lázaro de la Riba (CAS) i Marcelo Panel (ITA) i el Mestre FIDE badaloní Ramon José Abril.

   

  Trobareu  tota la informació a https://www.cesantjosep.com/open.