Badalona es prepara per celebrar Halloween

  0

  Carrers, negocis i botigues s’estan preparant aquests dies per celebrar una data assenyalada en el calendari: Halloween.  Ja és habitual trobar decoracions terrorífiques pels carrers i també s’han organitzat diferents túnels del terror que proliferen cada cop més per tota la ciutat. Aquest divendres s’organitzen alguns d’aquests, com per exemple el ja típic túnel de l’Escorxador, a la Nau 3 o, com a novetat, el de l’Institut Júlia Minguell, que inclourà per 3 € l’entrada i una consumició (refresc).

  Activitats especials a tanatoris i cementiris

  PFB – Serveis Funeraris facilitarà uns horaris especials, així com transports i activitats especials, en el marc de Tots Sants, que es duran a terme als tanatoris i cementiris gestionats per l’empresa funerària als municipis de Badalona i Montgat, entre d’altres.

  • El Tanatori de Badalona oferirà el 31 d’octubre i l’1 de novembre, de 17h a 20h, un concert de música ambiental.
  • El nou Cementiri de Sant Pere i el vell de Sant Crist tindran un horari especial del 28 d’octubre a l’1 de novembre: obriran de 8h a 18h. La resta de dies, es mantindrà l’horari habitual d’hivern. En aquest últim, a més, el dia 1, a les 12.30h, tindrà lloc una Processó del Cos de Portants del Sant Crist i una pregària per als difunts de Badalona.
  • Finalment, la parròquia de Santa Maria oferirà una missa en record als difunts el dia 4 de novembre, a les 12.30h.

  A Montgat, per altra banda, el cementiri tindrà un horari especial del 28 d’octubre a l’1 de novembre, ja que obrirà de 9h a 18h i el tanatori oferirà una missa i un concert en record als difunts el dia 1 a les 17h.

  Els comerciants de La Salut celebraran la Castanyada i Halloween

  El proper 31 d’octubre, de 17h a 20h, tindrà lloc al Passeig de la Salut un esdeveniment organitzat pels comerciants de Badalona que tractarà d’unificar les festivitats de Halloween i la Castanyada en una tarda. Durant aquestes hores s’oferiran tallers pels més petits com manualitats de màscares, actuacions i diferents obsequis. A més, l’import de la venda de castanyes anirà íntegrament a Càritas de la Parròquia de la Salut.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí