Badalona impulsa millores d’urbanització en el nucli històric de Dalt la Vila

  0
  dalt la vila.jpg

  01/09/2015 – Està previst que les obres estiguin acabades abans del 10 de setembre i la inversió és de 29.275 euros.

  La passada setmana van començar els treballs de millora de la urbanització de la plaça de la Constitució i del carrer de Sant Felip i de Rosés, en el seu tram comprés entre el carrer de Sant Josep i de Rosés i el carrer de Pujol. Amb aquesta actuació es vol condicionar uns espais públics del nucli històric de Dalt de la Vila que es troben malmesos i presenten greus deficiències. Està previst que les obres estiguin acabades abans del 10 de setembre i la inversió és de 29.275 euros.

   

  Les obres a la plaça de la Constitució consistiran en rejuntar la vorada del paviment formada per llambordins granítics. També es substituiran els bancs públics, unificant-los amb el mateix model que s’ha col·locat a la plaça de Pau Casals, també al Dalt de la Vila. Al carrer de Sant Felip i de Rosés es substituirà el paviment de sauló, que en alguns punts presenta greus deficiències, per un altre de sauló compactat que redueix els problemes d’erosió i facilita el seu manteniment. Els treballs d’arranjament, això sí, respectaran la fisonomia i no alteraran l’estètica uniforme del casc antic de la ciutat.

   

  Engestur posarà a disposició dels veïns 20 places d’estacionament a l’aparcament de la plaça de Manuel Valls perquè els veïns que tenen un gual disposin d’un lloc alternatiu on deixar el seu cotxe mentre durin les obres.